Šokējošs stāsts: Māte morgā atklāj, ka viņas jaundzimusī ir dzīva

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/AP

Argentīnā kāda sieviete, kurai ārsti paziņoja, ka viņas meita dzemdībās piedzimusi nedzīva, 12 stundas pēc traģisko ziņu saņemšanas, atvadoties no savas meitiņas morgā, atklājusi, ka viņa tomēr ir dzīva, raksta «Telegraf».

Analija Butera uzstājusi ārstiem, ka vēlas redzēt savas trīs mēnešus pirms laika dzimušās mirušās meitas mirstīgās atliekas.

Perrando slimnīcas personāla pārstāvji sievieti un viņas vīru aizveduši uz morgu, kur bērns, visticamāk nogādāts tūlīt pēc tam, kad ārsti bija izlēmuši, ka meitene ir mirusi.

Kad nelaimīgā māte atvērusi zārku, kurā gulēja viņas, meita, viņa redzēja, ka bērns elpo. Māte apgalvo, ka bērns ieraudājies, it kā būtu pamodies no snaudas.

Sieviete stāsta, ka atvērusi līķu glabātuvi un pamanot, ka meitiņa ir dzīva, saļimusi uz ceļiem. «Viņa ieraudājās. Viņai sala,» stāstījusi šokētā māte.

Ārsti apgalvojot, ka nav zināms, kā meitene 12 stundas izdzīvojusi morga saldētavā.

Sievietes vīrs, kurš jau bija devies nokārtot miršanas apliecību, iepriekš tika lūdzis apraudzīt meitu, pirms viņa tiek aizvesta uz morgu, taču viņam tika paziņots, ka morga saldētava jau aizslēgta un viņam būs jāgaida.

Es atsedzu segu un ieraudzīju, ka viņas rokas kustas, es nespēju noticēt savām acīm. Es biju šokēts,» stāstījis vīrietis.

Morga darbinieks tūlīt izcēlis meiteni no saldētavas un apstiprinājis, ka viņa ir dzīva. Butera paķērusi meitu un metusies uz slimnīcas intensīvās aprūpes nodaļu, saucot pēc palīdzības.

«Bērns bija tik auksts kā pudele ar ledu,» pastāstījusi māte.

Vecāki meitu nodēvējuši par Luzu Milagro, kas tulkojumā nozīmē «Gaismas brīnums».

Luza piedzima priekšlaicīgi, sestajā grūtniecības mēnesī un ārsti apgalvo, ka viņa neesot izrādījusi nekādas dzīvības pazīmes.

Tagad meitene ir jau atguvusies, taču vecāki plāno slimnīcu iesūdzēt tiesā.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu