Nepieciešams:
Šokolādes kūka bez miltiem (25)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
4 olas
150g sviesta
150 g maltu mandeļu
150g cukura
200g tumšās šokolādes
100g piena šokolādes
Pagatavošana:
Olas sakuļ. Sviestu sakuļ ar cukuru, pamazām piejauc olas, tad mandeļu miltus. Masā iejauc karstā ūdens peldē izkausētu šokolādi. Masu liek formā, kura ieziesta ar sviestu. Cep 180 grādos 35 līdz 40 minūtes. Gatavību pārbauda ar kociņu.
Kūku atdzesē formā, tad izņem un sagriež.