Sokolovs: Biju gatavs sasniegt daudz labāku rezultātu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas vesera metējs Igors Sokolovs, kurš piektdien Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas sacensībās ieņēma 21. vietu, nespējot sasniegt finālu, bijis gatavs sasniegt daudz labāku rezultātu, sportists uzsvēris intervijā «Latvijas Radio».

Savu labāko rezultātu Sokolovs uzrādīja pēdējā, trešajā mēģinājumā, raidot veseri 72,76 metru tālumā. Pirmais mēģinājums Sokolovam netika ieskaitīts, bet otrajā viņa rezultāts bija 71,77 metri.

«Visiem apstākļi bija vienādi. Dažiem sportistiem vienkārši ir spēcīgāki nervi. Kad gāju mest, sāka līt lietus, bet uzreiz pēc tam uzspīdēja saule. Tas mazliet izsita no līdzsvara, sāku nervozēt,» izteicās Sokolovs. «Es parasti lielajām sacensībām negatavojos atšķirīgi - kāds esmu, tāds izeju uz starta. Tomēr traucē tas, ka starp metieniem jāiztur tik lielas pauzes. Neesmu vairs tik jauns, lai visu laiku uzturētu savu ķermeni tonusā.»

Finālsacensības, kurām kvalificējās 12 labākie sportisti, notiks svētdien.

«Biju spējīgs uz daudz labāku rezultātu. Treniņos mierīgi metu 76 metru tālumā. Rezultātu ietekmē daudzi apstākļi, taču es ar savu rezultātu neesmu apmierināts,» izcēla sportists. «Stadions ir labs un mani apmierināja, tomēr tas ir pat pārāk liels, jo visur ar kājām jāmēro lieli attālumi.»

37 gadus vecais Sokolovs ir Latvijas rekordists vesera mešanā - 2009. gadā viņš raidīja rīku 80,14 metru tālumā, bet pirms četriem gadiem Pekinā Sokolovs ierindojās 19. vietā

«Pēc divām nedēļām startēšu Latvijas čempionātā, pēc tam atpūtīšos un tad jau domāšu, ko darīt tālāk,» piebilda sportists.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu