Sola atklāt uzņēmējas Ivanovas slepkavību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gada sākumā notikušās uzņēmējas Ellas Ivanovas slepkavības lietu policija drīzumā plāno nodot prokuratūrai, un tas nozīmē, ka varētu uzrādīt apsūdzības jau aizturētajiem.

«Es domāju, ka drīz mēs varētu sākt domāt par lietas nodošanu prokuratūrai,» laikrakstam «Neatkarīgā» sacīja Rīgas Kriminālpolicijas šefs Ints Ķuzis. Tomēr viņš neatklāj neko vairāk, vien norāda, ka drīz par izmeklēšanas rezultātiem informēs arī sabiedrību.

Rīgas rajona tiesa otrdien pagarināja drošības līdzekļa — apcietinājuma — termiņus divām personām kriminālprocesā par Ivanovas slepkavību. Apcietinājums pagarināts atraitnim uzņēmējam Igoram Ivanovam un janvārī uz aizdomu pamata par slepkavības izpildīšanu aizturētajam Ludvigam Antonovam.

Iepriekš apcietinājums  šajā lietā piemērots Sergejam Davidovičam. Tāpat iepriekš apcietinājums tika noteikts 38 gadus vecajam Ivanova šoferim un biznesa partnerim Vitālijam Mamedovam.

Apcietinājums Ivanovas slepkavības lietā piemērots arī Asifam Handžanovam, kam tika inkriminēta noziedzīgā nodarījuma atbalstīšana.

Ella Ivanova nogalināta ar pieciem šāvieniem naktī uz šā gada 7. janvāri Rīgas rajona Garkalnes pagasta Priedkalnē, savas privātmājas pagalmā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu