«Sony» par 1,1 miljardu dolāru pārdod Ņujorkas biroju ēku (7)

LETA/DPA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Japānas elektronikas uzņēmums «Sony Corp.» piektdien paziņoja, ka par 1,1 miljardu dolāru (581,9 miljoniem latu) pārdos biroju ēku Manhetenā, tādējādi cenšoties uzlabot savu finansiālo stāvokli.

Ņujorkā bāzētā komerciālo īpašumu kompānija «Chetrit Group» vada konsorciju, kas piekritis iegādāties ēku Medisonas avēnijā, un darījumu paredzēts pabeigt martā, norāda «Sony».

»«Sony» īsteno dažādus pasākumus, lai stiprinātu tās finanšu pamatus un biznesa konkurētspēju, kā arī nodrošinātu nākotnes izaugsmi,» vēsta kompānija.

Šis darījums uzņēmumam nodrošinās ienākumus aptuveni 770 miljonu dolāru (407,3 miljonu latu) apmērā pēc tam, kad tiks nomaksātas ar ēku saistītas parādsaistības un darījuma izmaksas.

Tāpat vienošanās paredz, ka «Sony» filmu un mūzikas struktūrvienības paliks šajā ēkā līdz trīs gadiem.

37 stāvus augstā ēka uz vienas no Ņujorkas pazīstamākajām ielām tika atklāta 1984.gadā un pārdota «Sony» 2002.gadā.

«Sony» prognozējis, ka šajā biznesa gadā, kas noslēgsies martā, varētu tikt ciesti zaudējumi 20 miljardu jenu (119,4 miljonu latu) apmērā.

Savukārt pērn kompānija paziņoja, ka likvidēs aptuveni 10 000 darba vietu un tērēs gandrīz vienu miljardu dolāru apjomīgai restrukturizācijai.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu