Šorīt daudzviet bieza migla; ceļi vietām apledojuši (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caro's Lines, CC BY-NC-SA 2.0

Pirmdienas rītā daudzviet veidojas bieza migla, bet atsevišķi autoceļi ir apledojuši, liecina uzņēmuma «Latvijas Valsts ceļi» publicētā informācija.

Daudzviet izveidojusies migla ar redzamību līdz 500-1000 metriem, vietām Kurzemē līst, bet Latgalē nokrišņi lietus un slapja sniega veidā.

Braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem autoceļiem vietām apgrūtina apledojuma veidošanās.

Rīgas apkārtnē, Ventspils, Liepājas, Jelgavas, Siguldas, Valmieras un Ainažu virzienos ir apmierinoši braukšanas apstākļi, brauktuves mitras.

Bauskas virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu posmā Iecava – Grenctāle. Brauktuves kaisa.

Daugavpils virzienā braukšanu apgrūtina bieza migla posmā Lielvārde – Nīcgale un Jēkabpils - Varakļāni. Apledojuma veidošanās un apgrūtināta redzamība nokrišņu dēļ braukšanu apgrūtina posmos Nīcgale – Paternieki, Varakļāni – Terehova, Grebņeva – Medumi un uz Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem. Brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Uz reģionālajiem autoceļiem migla un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus Aizkraukles, Balvu, Bauskas, Daugavpils, Gulbenes, Jēkabpils, Krāslavas, Ludzas, Madonas, Preiļu un Rēzeknes apkaimēs. Brauktuves pēc vajadzības kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu