Sorokins: Ja būs LOV atbalsts, tad noteikti turpināšu spēlēt (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas pludmales volejbolists Ruslans Sorokins sarunā ar portālu «Apollo» atklāj, ka ziemā atkal plāno pievērsties klasiskajam volejbolam, bet pēc sezonas zālē atgriezties smiltīs.

Aizvadītajā sezonā Sorokins pārī ar Aleksandru Samoilovu Pasaules kausa posmos izcīnīja četras 5. vietas, bet Londonas olimpiskajās spēlēs ieguva 9. vietu. Sezonu par neveiksmīgu nosaukt grūti, lai gan Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Šmēdiņa panākumi radīja nepateicīgu fonu Ruslana un Sašas sasniegtā novērtēšanai.

«Šī bija mūsu labākā sezona četru gadu laikā. Protams, beigas neizdevās, bet kopumā bija tikai divi, trīs neveiksmīgi turnīri. Līdz galam apmierināts neesmu un gandarījums īsti nav, taču kopumā jāatzīst, ka sezona bija laba,» saka Sorokins. «Diemžēl uz Olimpiādi nebijām labākajā sportiskajā formā, jo kļūdījāmies pa pāris nedēļām. Labākajā kondīcijā bijām vēl pirms Jāņiem.»

5. septembrī Ruslanam tika veikta meniska operācija, un tikai pēc nedēļas sportistam sāksies rehabilitācijas posms. «Pēc Jāņiem sākās sāpes. Nebija tik traki, bet jutu, ka kaut kas īsti nav kārtībā. Pēc sezonas tika veikta magnētiskā rezonanse un atklājās, ka ir meniska plīsums. Jau nākamajā dienā devos un slimnīcu. Ar maksimālo slodzi varēšu sākt trenēties tikai pēc četrām nedēļām, tad arī sākšu meklēt līgumu

Sorokins norāda, ka ziemā plāno spēlēt klasisko volejbolu, kura sezona sākas oktobra vidū, bet pludmalē šogad vēl plānots startēt komandu turnīrā, kas paredzēts novembrī un kurā startēs arī Pļaviņš un Šmēdiņš. Taču šim turnīram Sorokins un Samoilovs sāks gatavoties tikai trīs nedēļas iepriekš.

Kas notiks pēc tam? Kā ar baumām par iespējamo Šmēdiņa un Samoilovu dueta izveidošanos? «Kamēr nav oficiālu paziņojumu, tikmēr pats neko nevēlos teikt. Domāju, ka jau tuvākā mēneša laikā varētu būt skaidrs, kas notiks tālāk. Katrā ziņā es pludmales volejbolā palikšu, lai gan daudz kas būs atkarīgs no Latvijas Olimpiskās vienības. Ja būs finansiālais atbalsts, tad noteikti turpināšu

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu