Šovā «Dvīņi dzied!» uzvar Rūdolfs un Reinholds Sprukuļi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

13.maija vakarā, LNT kanāla tiešraidē tika noskaidroti krāšņā pavasara šova «Dvīņi dzied!» uzvarētāji. Pēc skatītāju balsojuma piecu nedēļu ilgušajā šovā uzvarēja Reinholds un Rūdolfs Sprukuļi no Vecbebriem. Otro vietu ieguva Raivis un Aivis Beļakovi no Ugāles.

Šova «Dvīņi dzied!» fināls bija ļoti sirsnīgs un aizkustinošs, jo katrs dvīņu pāris bija īpaši gatavojies, lai iepriecinātu skatītājus un paliktu ikviena atmiņā. Fināla raidījums norisinājās divās daļās - pirmajā dvīņu pārus vērtēja žūrija kopā ar skatītājiem, bet otrajā - superfinālā tiesības lemt bija tikai skatītājiem. Superfinālā iekļuva Raivis un Aivis Beļakovi no Ugāles un Reinholds un Rūdolfs Sprukuļi no Vecbebriem. Pēc skatītāju balsojuma šovā uzvarēja Reinholds un Rūdolfs Sprukuļi, kuri ieguva galveno balvu - 1000 latu naudas balvu un dziedošāko dvīņu titulu.

Šova uzvarētāji - Reinholds un Rūdolfs Sprukuļi finālā izpildīja dziesmu «Skudru kāzas». Par dvīņu pāra priekšnesumu īpaši sajūsmināta bija žūrijas pārstāve Gundega Skudriņa, kura abus puišus uzaicināja šo dziesmu izpildīt savās sudrabkāzās. Dvīņu pāris par dziesmas izpildījumu un priekšnesumu no žūrijas saņēma maksimālo punktu skaitu - trīs desmitniekus. Savukārt superfinālā Reinholds un Rūdolfs iemantoja skatītāju simpātijas ar dziesmu «Atceries, meitenīt».

Šova otrās vietas ieguvēji - Raivis un Aivis Beļakovi finālā izpildīja dziesmu «Kurpniekzeļļi». Žūrijai ļoti patika dvīņu pāra lustīgais priekšnesums, kas radījis īstu zaļumballes noskaņu. Par priekšnesumu dvīņi no žūrijas saņēma divus devītniekus un vienu desmitnieku. Superfinālā Raivis un Aivis izpildīja dziesmu «Mednieku dziesmiņa».

Fināla raidījumā par uzvaru cīnījās arī Eva un Kaiva Molleres no Alūksnes, Sanija un Sanita Rozes no Liepājas, Baiba Dronka un Iveta Upeniece, Lana un Sergejs Kutiščevi, Lauma un Lelde Ozoliņas no Tukuma, Raimonds un Jānis Almaņi no Liepājas.

Šova fināla raidījumā dalībniekus vērtēja Latvijas Nacionālās operas soliste Kristīne Zadovska, dziedātājs un komponists Lauris Reiniks un stila veidotāja Gundega Skudriņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu