Šovā «Metal All Stars 2014» uzstāsies Makss Kavalera (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Muzikālā šova «Metal All Stars 2014» ietvaros uzstāsies slavenais vokālists un ģitārists Makss Kavalera. Šīs mūziķis kļuva pazīstams pēc grupas «Sepultura» dibināšanas. Šo projektu viņš bija uzsācis kopā ar savu brāli Igoru Kavaleru. Neatkārtojamā lirika, reliģiskās un politisikās tēmas izraisīja plaša klausītāju loka interesi.

«Sepultura» pastāvēja 12 gadus, tā bija izdevusi 11 albumus un spēlējusi visdažādākos stilos. Komanda bija ierakstījusi tādas populārās dziesmas kā «Arise», « Refuse Resist», «Crucifixion», « Territory», «Under Siege».

1996. gadā «Sepultura» popularitātes virsotnē, Makss Kavalera oficiāli paziņoja, ka aiziet no grupas un 1997. gadā viņš dibināja jaunu kolektīvu ar nosaukumu «Soulfly». Arī šodien Makss Kavalera ir «Soulfly» līderis. Savas pastāvēšanas laikā «Soulfly» ir izdevusi 9 albumus («Soulfly», «Primitive», «3», «Prophecy», «Dark Ages», «Conquer», «Omen», «Enslaved», «Savages»), no kuriem vairāki nokļuva Amerikas mūzikas topa «Billboard 200» pirmajā simtniekā.

Makss Kavalera ir arī tādu grupu dibinātājs kā «Nailbomb» (1993-1995) un «Cavalera Conspiracy», kas tika izveidota 2007. gadā un turpina pastāvēt arī šodien.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu