Šovakar pasniegs Latvijas stila un modes balvas (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šovakar Rīgā, kinoteātrī «Splendid Palace», jau devīto gadu pēc kārtas norisināsies «Latvijas stila un modes balvas 2013» pasniegšanas ceremonija, informēja pasākuma rīkotāju pārstāvis.

Pasākuma laikā tiks noteiktas un apbalvotas pašmāju stilīgākās personības un labākie modes industrijas profesionāļi 13 dažādās nominācijās.

Ceremonijas laikā tiks noteikti uzvarētāji kategorijās «Stilīgākais aktieris», «Stilīgākā aktrise», «Stilīgākais dziesmu izpildītājs», «Stilīgākā dziesmu izpildītāja», «Stilīgākā mūzikas grupa», «Stilīgākā TV dīva», «Stilīgākais TV vadītājs», «Modes veikals ar interesantāko koncepciju, kas tika atvērts 2013.gadā», «Gada debija modes jomā», «Gada modes mākslinieks», «Labākās žurnāla stila lapas», «Stilīgākais žurnāla vāka «make-up»». Tiks piešķirts arī apbalvojums «Par ieguldījumu Latvijas modes attīstībā». Balvu pretendentus katrā nominācijā vērtēja un noteica profesionāla žūrija, kuras sastāvā bija glancēto žurnālu galvenie redaktori, modes redaktori, fotogrāfi, kā arī citi ilggadēji industrijas eksperti.

Baltijas Modes federācijas prezidente Elena Strahova stāstīja, ka šis ir Latvijā vienīgais pasākums, kurā tiek vērtēti mūsu modes mākslinieku sasniegumi starptautiskā līmenī, stilistu un modes fotogrāfu darbi, kā arī piešķirtas balvas stilīgākajiem skatuves māksliniekiem - dziedātājiem, aktieriem, televīzijas raidījumu vadītājiem -, kas parasti ir kopīgs darbs ar modes industrijas pārstāvjiem.

«Pārdomāti un gaumīgi apģērbi mūsu dzīvi padara krāšņāku, un kurš gan cits, ja ne skatuves cilvēki, mums sniegs vislabāko piemēru? Turklāt, ja šis process tiek uzticēts profesionāļiem, rezultāts ir vēl baudāmāks,» stāstīja Strahova.

«Latvijas stila un modes balvas 2013» svinīgo apbalvošanas ceremoniju tiešraidē varēs vērot arī LNT plkst.21.15.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu