Šovasar esi Tu pati – unikāla un neatkārtojama!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūsdienu pasaule arvien vairāk atgriežas pie patiesajām vērtībām, arī modē. Nav moderni akli skriet pakaļ sezonas trendiem, moderni ir ģērbties aktuāli, bet – veidojot savu stilu!

Ja visiem būtu jābūt vienādiem, tad kādēļ gan mūsu vajadzētu tik daudz? Šis trāpīgais teiciens norāda to, ka mēs katrs esam kas īpašs, unikāls. Un kādēļ gan būtu jāģērbjas tāpat kā draudzenei, žurnālu vāku modelēm, slavenībām?  

«Šobrīd mode vairs nav kā šaura taciņa, no kuras nedrīkst nogriezties, bet kā plašs, sazarots ceļu tīkls. Ik sezonu tiek piedāvāts tik daudz variantu un virzienu, ka ikvienam šo aktualitāšu ietvaros ir iespēja tērpties savdabīgi un savam augumam, raksturam un tēlam atbilstoši,» uzsver stiliste Evita Ormane.  

Ja nav dotību vai iespēju pašai sakomplektēt vai izveidot savu īpašo tērpu, ir risinājums – eksistē diezgan daudz zīmolu, kas ir sava veida jaunu ceļu meklētāji, dumpinieki un kuru kolekcijas perfekti atbilst tiem, kas arvien meklē ko jaunu un neparastu.

Viens no tādiem zīmoliem ir RARE, ko savulaik radīja neordinārais modes pārgalvis Pīters Telvors, bet šobrīd tradīcijas turpina viņa dēls Rejs. Tulkojumā no angļu valodas «rare» nozīmē «rets, unikāls». Tas atbilst arī uzņēmuma koncepcijai – apģērbi spilgta rakstura mūsdienīgām sievietēm, kas vēlas izcelties ar savu īpašo ģērbšanās stilu. Kolekcijās ir ņemtas vērā sezonas aktualitātes – garas kleitas, romantisms, asimetriski piegriezumi utt., bet risinātas savā, neparastā veidā. Tērpi, kuru tapšanu iespaidojusi augstā mode, ir gana efektīgi, bet pilnībā piemēroti valkāšanai ikdienā. Jāpiebilst, ka šis zīmols vienmēr bijis no tiem, kas patiesi rēķinās ar klientu vēlmēm un vajadzībām, turklāt pirmajā vietā allaž bijusi katras personības individualitātes izcelšana. Tas ļāvis kļūt par vienu no veiksmīgākajiem apģērbu preču zīmoliem Lielbritānijā un ārvalstu tirgos, kā arī par pārdotāko zīmolu Lewis` un Topshop veikalos.

Arī zīmols PAPRIKA radies Lielbritānijā. Tas izceļas ar savu jauneklīgumu un smalko seksualitāti, rotaļīgiem piegriezumiem un audumu rakstiem, labu kvalitāti un pieejamu cenu. Šobrīd šis zīmols neapturamā ātrumā iekaro gan Lielbritānijas tirgu, gan kontinentālo Eiropu.

Nāciet iepirkties šeit!

*Maksas saturs

 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu