«Spicīte» mācās kāršu trikus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

SPICĪTE – aizraujošs žurnāls bērniem, kuri jau māk lasīt, un palīgs tiem, kuri vēl tikai mācās likt kopā burtus un rēķināt.

SPICĪTES janvāra žurnālā ir īpaši pārsteigumi tiem bērniem, kuriem patīk spēlēt galda spēles un kuri turklāt nebaidās darboties ar līmi un šķērēm, – čaklie lasītāji var izgriezt un salīmēt īpašos SPICĪTES pasaku domino kauliņus.

Šoreiz mazie lasītāji bilžu stāstā var apskatīt, kā Spicītes ģimene un Tomass devās pastaigā uz jūru un uzzināja daudz jauna un interesanta par ostām un kuģiem. Mēs iemācīsim tev īstu kāršu triku, stāstīsim par Tobiasa piedzīvojumiem ar Troksni, bet zinātkārie žurnāla lasītāji noskaidros daudzus interesantus faktus par suni – mūsu labo draugu.

Savukārt tiem, kuri ziemā labprāt baro putniņus, Spicīte māca jaunu recepti – tās viena daļa ir domāta tev, bet otra – izsalkušajām zīlītēm, zvirbuļiem un baložiem.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu