Spīdvejistam Ļebedevam 3. vieta EČ finālposmā Daugavpilī (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas spīdvejists Andžejs Ļebedevs sestdien izcīnīja trešo vietu Daugavpilī notikušajā Eiropas čempionāta finālsacensību individuālajā ieskaitē otrajā posmā.

Piecos braucienos Ļebedevs tika pie desmit punktiem. Latvijas motosportists uzvarēja vienā no šiem braucieniem.

Šajā posmā startēja vēl divi Latvijas spīdvejisti - Kjasts Puodžuks ar deviņiem punktiem ieņēma piekto vietu, bet Vjačeslavs Giruckis arī ar deviņiem punktiem palika astotajā pozīcijā 16 sportistu konkurencē.

Tikmēr ar 13 punktiem posmā uzvarēja krievs Grigorijs Laguta, kurš pārbraucienā par pirmo vietu pārspēja pirmajā posmā uzvarējušo čehu Alešu Drimlu.

Šogad Eiropas čempionāta finālsacensības notiek pēc jauna formāta - uzvarētājs vairs netiek noskaidrots vienās sacensībās, bet gan četros fināla posmos, triumfējot sportistam, kurš tiks pie visvairāk punktiem summā.

Kopvērtējumā pēc diviem posmiem līderis ar 28 punktiem ir Drimls, bet Ļebedevs ar 20 punktiem ieņem otro vietu. No pārējiem Latvijas sportistiem Puodžuks ar 18 punktiem šobrīd ir sestajā vietā, bet Giruckis ar deviņiem punktiem ierindojas dalītā 13. pozīcijā.

Eiropas čempionāta trešais finālposms notiks 15. septembrī.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu