Spīķeru kvartālā darbu sākusi publiskā bezmaksas slidotava (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mariacasa, CC BY-SA 2.0

Spīķeru kvartālā starp Maskavas, Krasta un Turgeņeva ielu darbu uzsākusi publiskā slidotava, kas ik dienu no plkst.10 līdz 22 apmeklētājiem pieejama bez maksas.

Tiem, kam pašiem savu slidu nav, pieejams nomas slidošanas inventārs - pieaugušie slidas var iznomāt par 1,5 latiem stundā, bet bērni - par vienu latu stundā. Nomā pieejami vairāk nekā 100 slidu pāri standartizmēros no 28 līdz 47. Sagaidot Ziemassvētkus un 2014.gadu, slidotavai blakus rotājas lielā Spīķeru svētku egle, kas simbolizē gaidāmo svētku gaišumu, svētumu un kopā būšanu.

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta izsludinātā iepirkuma konkursa rezultātā par publiskās mākslīgā ledus slidotavas ierīkošanu Spīķeru kvartālā pieteicies tikai viens pretendents, ar kuru noslēgts līgums uz četriem gadiem par kopējo summu 297 400 latu, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Rīgas pilsētas bezmaksas publiskā mākslīgā ledus slidotava šogad un turpmākos četrus gadus tiks ierīkota rekonstruētajā Spīķeru kvartālā. Tiek plānots, ka slidotava katru gadu darbosies līdz 31.martam.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu