Sportošanas mēnesis uzņem apgriezienus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

1.maijā ar pirmajiem oficiālajiem treniņiem tika atklāta «Bauda sportot Mežaparkā» sezona. Pirmajam ievadmēnesim dots minerālūdens «Mangaļi» sportošanas vārds. Tā ietvartos 19.maijā plkst. 18:30 skriešanas treniņa laikā tiks prezentēti divi šīs vasaras jaunumi.

Mežaparkā ir iezīmētas divas jaunas trases. Pirmā, minerālūdens «Mangaļi» trase, ir pati garākā. Tās distance ir ~ 6,0km un tā vijas cauri visam Mežaparkam. Organizatori arī īpaši ir parūpējušies par tiem, kuriem mīļāka ir skriešana meža takās. Pirmo reizi īpaši ir iemērīta krosa trase un tās garums ir ~ 3,5km. Abus šos jaunumus «Bauda Sportot Mežaparkā» organizatori aicina iemēģināt jau 19.maija treniņos.
 
Organizatori atgādina, ka organizētie treniņi Mežaparkā notiek katru otrdienu, ceturtdienu plkst. 18:30 un sestdienu plkst. 11:00 skriešanā, katru trešdienu plkst. 18:30 skrituļslidošanā, nūjošanā un rollerslēpošanā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu