Sprādzienā priekšvēlēšanu koncertā Erevānā cietuši vairāk nekā 140 cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Priekšvēlēšanu koncerta laikā Armēnijas galvaspilsētā, eksplodējot ar gāzi pildītiem gaisa baloniņiem, piektdien cietuši no apdegumiem vairāk nekā 140 cilvēki, paziņojusi Ārkārtējo situāciju ministrija.

Baloniņu saišķus ar reklāmas saukli «Ticēsim pārmaiņām» prezidenta Serža Sargsjana pārstāvētās Republikāņu partijas priekšvēlēšanu pasākuma laikā Erevānas Republikas laukumā turēja rokās pusaudži. Joprojām nenoskaidrotu iemeslu dēļ tie eksplodēja, gaisā uzšaujoties liesmu mākonim.

Cietušie atrās palīdzības mašīnās nogādāti slimnīcās. Pēc mediķu teiktā, viņu gūtie apdegumi ir viegli vai vidēji smagi, bet visiem vajadzīga palīdzība arī pēc pieredzētā šoka.

Notikušais aptumšojis līdz šim visnotaļ mierīgās priekšvēlēšanu kampaņas norisi. Prezidents Sargsjans tai pašā vakarā apmeklējis cietušos slimnīcā un solījis gādāt, lai nelaimes cēloņi tiktu rūpīgi izmeklēti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu