Sprādzieni, dūmi un tarakāni skolas preču gadatirgū (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sagaidot skolas bērnus atpakaļ Rīgā, 18. augustā ikviens tiek aicināts uz universālveikalu Elkor Plaza iemācīties svarīgākos ķīmijas laboratorijas nedarbus, piedalīties pirmajā skolas somu mešanas čempionātā, iegūt bezmaksas CSDD riteņbraukšanas tiesības un pierādīt sevi ātrlasīšanas konkursā. 

Bezmaksas pasākums skolas vecuma bērniem norisināsies no plkst. 12.00 - 17.00 universālveikalā Elkor Plaza un tā stāvvietas teritorijā. Dienas programmā plkst. 13.00 notiks sprādzienu un dūmu šovs pēc kura visas dienas garumā ķīmijas, fizikas un bioloģijas laboratorijā tiks apskatīti milzu prusaki, audzētas zemenes mēģenēs, pārogļots cukurs, taisīti necaurredzami dūmi, demonstrētas krāsainās liesmas. Plkst. 15.00 visiem interesentiem iespēja piedalīties CSDD noteikumu lekcijā un nokārtot eksāmenu, iegūstot velosipēda tiesības. Līdzi jāņem personas apliecinošs dokuments un fotogrāfija tiesībām, piereģistrēšanās lekcijai un eksāmenam no 12.00 pie informācijas centra.

Sportisko aktivitāšu cienītājiem būs iespēja izmēģināt roku basketbola un florbola soda metienu konkursos, pievārēt alpīnisma sienu un iemēģināt kāju veiklību pedāļmašīnu trasē. Varēs apgūt pareizāko tehniku pirmajā skolas somu mešanas čempionātā.

Veiklākajiem domātājiem iespēja pierādīt sevi galda spēļu un puzļu konkursos, kā arī datorspēļu treniņos un ātrlasīšanas konkursā. Meitenēm tiks piedāvātas radošās darbnīcas, friziera pakalpojumi un seju apgleznošana. Saldumu mīļiem – bezmaksas cukura vate.

Uz tikšanos 18. augustā universālveikalā Elkor Plaza no 12.00-17.00 skolas preču gadatirgū!

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu