Sprādzienu Krievijas realitātes šova uzņemšanas laukumā sarīkojis fans

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Sprādzienu Krievijas telekanāla TNT populārā realitātes šova «Dom-2» uzņemšanas laukumā sarīkojis neapmierināts fans, kurš vairākkārt neveiksmīgi mēģinājis kļūt par šova dalībnieku, vēsta Krievijas laikraksti.

Apsargi, agrā svētdienas rītā veicot apgaitu, šova uzņemšanas teritorijā pie žoga atraduši aizdomīgu mugursomu. Kad viņi mēģināja to izkustināt, nogranda sprādziens.

Viens apsargs guvis vidēji smagas traumas un nogādāts slimnīcā, bet otram medicīniskā palīdzība sniegta notikumu vietā.

Drošības dienestiem pārmeklējot teritoriju, uzņemšanas laukumā atrasts vēl viens daudz jaudīgāks spridzeklis, kas neitralizēts.

Aizdomās par spridzekļu novietošanu aizturēts kāds 39 gadus vecs vīrietis no Sibīrijas pilsētas Novokuzņeckas, kas iepriekš neveiksmīgi vairākas reizes centies kļūt par šova dalībnieku, kā arī mēģinājis nelikumīgi iekļūt šova uzņemšanas laukumā.

Aizturētais vīrietis iepriekš tiesāts par zādzībām un narkotiku glabāšanu.

Telekanāls TNT paziņojis, ka šova dalībnieki informēti par incidentu, taču programmas uzņemšana netiks pārtraukta.

Saistībā ar sprādzienu ierosināta krimināllieta.

Realitātes šovs «Dom-2», kas bez pārtraukuma tiek raidīts kopš 2004.gada, iemantojis lielu popularitāti, bet dalībnieku nekautrīgo diskusiju un aktivitāšu dēļ tas tiek vērtēts pretrunīgi.

Vienlaikus šovā piedalās 20 dalībnieki. Ja vairums no dalībniekiem nolemj izslēgt kādu no saviem biedriem, viņš tiek aizstāts ar jaunu dalībnieku. Daži no šova dalībniekiem uzņemšanas laukā dzīvo jau vairāk nekā trīs gadus, iemantojot lielu popularitāti Krievijā.

Šova dalībnieki tiek mudināti veidot attiecības, kā arī viņi piedalās mājas būvēšanā, kuru uzvarētājs saņems balvā. Tomēr lielās popularitātes dēļ telekanāls tā arī nav noteicis šova beigu datumu, kad jaunuzbūvētā māja tiks uzdāvināta.

Šovs tiek uzņemts Ļeškovas ciematā ārpus Maskavas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu