Sprūdžs arī tagad būtu gatavs kļūt par premjeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības (VARAM) ministrs Edmunds Sprūdžs (ZRP) arī šodien būtu gatavs kļūt par valdības vadītāju.

To viņš atzina intervijā laikrakstam «Neatkarīgā». Runājot par laiku pirms Saeimas vēlēšanām, kad Sprūdžs bija izvirzīts kā ZRP premjera amata kandidāts, viņš norādīja, ka tas nenotika tik pēkšņi, kā varētu šķist.

«Tas laiks, kurā tas notika, patiešām bija netipiski īss, bet tas arī nebija tradicionāls laiks nekādā izpratnē. Gan rīkojums Nr.2 bija ārkārtas pasākums, gan pēc tam notiekošais referendums un ārkārtas vēlēšanas. Ārkārtas situācijas prasa ārkārtas rīcību,» skaidroja Sprūdžs.

Izšķiršanās piekrist kandidēt, pirmkārt, bijusi saistīta ar informāciju, kuru viņš bija ieguvis no saviem kolēģiem, skaidro VARAM vadītājs.

«Par to, kas strādā un kas nestrādā valsts pārvaldes sistēmā. Biju sācis saprast iemeslus, kāpēc kaut kas strādā un kāpēc nestrādā. Otrkārt, tā bija kolēģu dotā uzticība. Es augsti vērtēju cilvēkus partijā, valdē un tā dēvētajā kodolā. Ja viņi uzskatīja, ka es esmu piemērots kandidāts, tad tas bija pēdējais piliens, kas ir nepieciešams, lai es noticētu, ka varu,» pastāstīja Sprūdžs, atzīstot, ka ar šodienas pieredzi arī piekristu kļūt par premjerministra amata kandidātu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu