Šremps: Esmu apmierināts ar to, kāds esmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Rīgas «Dinamo» amerikāņu uzbrucējs Robs Šremps sarunā ar «Apollo» norāda, ka pēcspēles metienu sērijā negrasās aizrauties ar dažādiem trikiem un pirmajā vietā izvirzīs komandas intereses.

«Treniņnometne ir grūta. Nav viegli atkal sākt strādāt, kad zināmu laiku neesi slidojis. Slidošanu nevar aizstāt ar citiem vingrinājumiem, jo tā ir pavisam cita slodze kājām un gurniem,» saka komandas jaunieguvums.

«Domāju, ka komandā ir vairāki spēlētāji, kuriem ir līdera īpašības. Ceru, ka arī es būšu viņu vidū. Pusotru nedēļu esmu redzējis šos puišus diendienā, viņi ir bijuši atvērti un labi mani uzņēmuši komandā,» secina Šremps.

NHL karjera amerikānim neizdevās tik sekmīga, kā bija paredzējuši hokeja eksperti, turklāt viņpus okeāna tika piesaukta gan Šrempa aizraušanās ar individuālām darbībām, gan smagais raksturs.

Uz jautājumu, vai, viņaprāt, uzbrucējs netika pienācīgi novērtēts, Šremps daudznozīmīgi pasmaida un atbild: «Jā, pieņemu, ka tā tas bija. Redzi, man grūti spriest par to, ko teikuši citi cilvēki. Tās ir viņu domas. Es esmu apmierināts ar to, kāds esmu. Nedomāju, ka mani komandas biedri šo cilvēku teiktajam piekristu.»

«Vai esmu mākslinieks uz ledus? Nē, es esmu sportists. Izbaudu hokeju gan to spēlējot, gan skatoties un mācoties. Man patīk šī spēle, tādēļ mēģinu kaut ko jaunu un interesantu, tas man sagādā prieku. Vai mēģināšu jaunus trikus «bullīšos»? Nē. Uzskatu, ka pēcspēles metienu sērijā svarīgākas ir komandas intereses. Tas nav piemērots brīdis, lai aizrautos ar dažādām ārišķībām, jo svarīgākais ir uzvaras. Jā, pērn Zviedrijā es to varēju atļauties, jo bijām jau nodrošinājuši vietu play-off spēlēs, tomēr regulārajā čempionātā, kad punktiem ir liela nozīme, komandas intereses ir pirmajā vietā.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu