Staicelē nogalinātās sievietes meita, iespējams, seksuāli izmantota

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: zkvrev , CC licence

15 gadus vecā [s:36658] meitu seksuāli izmantojis Drones bijušais civilvīrs, raksta laikraksts «Auseklis».

Drones paziņa atceras abu tikšanos šajā pavasarī. «Toreiz atklātā sarunā viņa stāstīja par nesenā pagātnē notikušo vilšanos personīgajā dzīvē, sarežģītām attiecībām ar meitu un tiesas procesu. Vīrietis, kuru viņa iemīlēja un ieveda ģimenē, nepilngadīgo meiteni bija pakļāvis netiklām darbībām,» stāsta paziņa. Drone esot norādījusi, ka nekad nav pratusi izvēlēties īsto vīrieti dzīvei.

Laikraksts norāda, ka sadzīves problēmas un nelielie iztikas līdzekļi darījuši situāciju vēl smagāku, bet par bērniem Drone allaž esot gādājusi. Viņas Kolēģes stāstīja, ka sieviete varēja nenopirkt sev, bet ne bērniem.

Abus bērnus Drone audzināja viena. Atbalsta viņai nebija ne no meitas, ne dēla tēva. Savu iespēju robežās palīdzēja māsa. Kolēģes teic, ka sieviete nav slēpusi - audzināt meitu viņai nav viegli.

Savulaik bijušie pārdzīvojumi, psihologa un rehabilitācijas krīzes centra palīdzība abas gan satuvināja, bet pēdējā laikā meitene atkal atsvešinājās, nenāca mājās un nakšņoja pie drauga. Ieva savu mīlestību veltīja mazajam dēlam Valtam.

Savukārt puisis, kurš atzina savu vainu smagajā noziegumā, staiceliešu vidū tiek raksturots pretrunīgi. Kaimiņi stāstījuši, ka puisis esot atsaucīgs - palīdzējis ienest malku un ūdeni. Puisim arī nebija noteiktas dzīvesvietas. Abi vecāki lieto alkoholu.

Puisis strādājis Rīgā un nesen atgriezies Staicelē. Apkopies, labi ģērbts, vienmēr pieklājīgi sasveicinās, norādīja kāds vīrietis, kurš puisi labi pazinis. Viņš arī atcerējies par viņa niknuma lēkmēm.

Laikraksts norāda, ka laikā, kad pie mājas rosījās ugunsdzēsēji, abi jaunieši bijuši klāt un raudājuši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu