Stalone lūdz medijus izbeigt minējumus par viņa dēla nāves iemesliem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Silvestrs Stalone pirmdien izdevis paziņojumu, aicinot medijus izbeigt minējumus par viņa dēla nāves iemesliem.

«Zaudēt bērnu - tās ir lielākās sāpes vecākiem. Tāpēc es lūdzu cilvēkus cienīt mana talantīgā dēla piemiņu un just līdzi viņa mīlošajai mātei Sašai,» teikts aktiera izdotajā paziņojumā.

«Šo mokošo zaudējumu mēs izjutīsim visu atlikušo mūžu. Seidžs bija mūsu pirmais bērns un mūsu pasaules pamats, un es pazemīgi lūdzu likt mierā mana dēla piemiņu,» teikts Stalones paziņojumā.

Aktieris norāda, ka jauno paziņojumu izdevis saistībā ar «minējumiem un apšaubāmiem ziņojumiem par mana dēla Seidža nāvi».
36 gadus vecais Seidžs Mūnblads Stalone piektdien tika atrasts miris savās mājās Holivudā.

Losandželosas apgabala koronera dienests svētdien paziņoja, ka viņa nāves iemesls tiks paziņots pēc diviem mēnešiem.

Kā pavēstīja Losandželosas koronera dienests, mirstīgajām atliekām svētdien veikta autopsija, taču toksikoloģisko pārbaužu rezultāti gaidāmi pēc desmit nedēļām.

Nekas neliecina par iespējamu vardarbību, kā arī viņa mājoklī nav atrasta pirmsnāves vēstule, pavēstīja dienests.

Tikmēr medijos šie notikumi uzjundījuši dažādus minējumus par Seidža Stalones iespējamo nāves iemeslu.

Pēc dažu mediju ziņotā, Seidžs, iespējams, pārdozējis recepšu medikamentus. Savukārt viņa draugs un advokāts Džordžs Braunsteins apgalvo, ka nekas neliecināja par Seidža aizraušanos ar narkotikām, kā arī viņš nelieto alkoholu.

Izskanējusi arī pretrunīga informācija par viņa nāves laiku. Daži mediji vēsta, ka Seidžs miris vairākas dienas pirms viņa mirstīgo atlieku atrašanas, taču Braunsteins norāda, ka viņa «Facebook» portālā 17 stundas pirms līķa atrašanas ievietotas fotogrāfijas.

Tiek ziņots arī, ka Seidžs gatavojies tuvākajās nedēļās salaulāties.

Seidžs kopā ar savu tēvu piedalījās 1990.gada filmā «Rocky V» un 1996.gada filmā «Daylight».

2006.gadā viņš sarakstīja scenāriju un uzņēma īsfilmu «Vic». Kā vēsta prese, Seidžs bijis aizrautīgs kino mīļotājs un apbrīnojis savu tēvu.

Aktiera pārstāvji piektdien izdeva paziņojumu, pavēstot, ka Stalone ir «dziļi satriekts un sēro par sava dēla Seidža Stalones negaidīto zaudējumu».

Aktieris arī izteica līdzjūtību savai pirmajai sievai Sašai, kas viņam 11 gadus ilgās laulības laikā dāvājusi divus dēlus.

Silvestram Stalonem vēl ir trīs meitas no trešās sievas Dženiferas Flavinas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu