Starkovs: kauns par spēli un rezultātu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Daudzkārtējās Latvijas čempionvienības Rīgas «Skonto» galvenais treneris Aleksandrs Starkovs pēc komandas izstāšanās no UEFA Eiropas līgas turnīra atzina, ka viņam ir kauns par aizvadīto atbildes spēli un kauns par rezultātu.

«Kauns par spēli un kauns par rezultātu. Vairāk man nav ko teikt,» pēc mača atzina Starkovs. «Acīmredzot, spēlētājiem pietrūka meistarība, lai gūtu nepieciešamos vārtus. Šodien visi nospēlēja neveiksmīgi un nevienu spēlētāju nevar izcelt. Principā, abas spēles bija neveiksmīgas - gan izbraukumā, gan šodien.»

«Rīt komanda sanāks kopā un tad izvirzīsim nākamos uzdevumus sezonai. Pagaidām nevaru pateikt, kuri spēlētāji komandā paliks, jo situācija Latvijas futbolā ar finansēm ir tāda, ka, ja ir labs piedāvājums, tad spēlētājs dodas prom,» skaidro Starkovs.

«Zinājām, ka būs grūta spēle. Nenoliedzami, ka mums paveicās, bet mēs to acīmredzot nopelnījām. Jāsaka, ka mums sezona vēl nav sākusies, tāpēc spēlētāji vēl nav saspēlējušies,» pēc mača secināja «Portadown» galvenais treneris Ronijs Makfols.

Interesanti, ka Makfols «Portadown» komandu raksturoja kā pusprofesionālu, turklāt visiem spēlētājiem ir cits pastāvīgs darbs. «Piemēram, viens strādā par elektriķi, viens ir baņķieris, viens - skolotājs, vēl kāds cits strādā veikalā un vēl vairāki studē. Komanda nedēļā trenējas trīs reizes.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu