Stāsts par vīrieti, kurš nonāk dramatiskā situācijā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Izdots Marka Levī romāns «Aiziet, lai atgrieztos». No franču valodas tulkojusi Dina Kārkliņa, vāka dizains Artūrs Zariņš.

Endrū Stilmens, slavens laikraksta New York Times reportieris, tikko ir apprecējis mūža mīlestību Valēriju un tuvojas augstākajam karjeras lēcienam visas savas dzīves laikā. Negaidot viņš nonāk dramatiskā situācijā.

Viņam ir jāizvēlas – vai nu jāpabeidz iesāktais darbs žurnālistikā, vai arī jānostājas ceļā savam liktenim. Neprātīgā skrējienā no Ņujorkas līdz Buenosairesai reportieris iekļūst reibinošu notikumu virknē...

Miljoniem lasītāju mīlēts, cienīts un pielūgts, pasaulslavenais autors Marks Levī valdzina lasītāju, kopā ar romāna varoņiem ļaujot izbaudīt saspringtas gaidas, kaisli, ik mirkli izgaršojot dzīves krāsas un nianses.

Romantika, dzirkstošs humors un sižeta dinamika lieliski raksturo autora talantu. Reibinošu kolīziju pilns stāsts par pirmo mīlestību un jūtām, kas dzīvo mūžīgi.

Marks Levī ir viens no populārākajiem mūsdienu franču rakstniekiem un nepārspēts sentimentālā romāna meistars, kura darbi tulkoti 48 valodās. Autors sarakstījis 14 romānus, kuri pārdoti vairāk nekā 30 miljonos eksemplāru visā pasaulē. Stīvens Spīlbergs par diviem miljoniem dolāru iegādājies Marka Levī romāna ekranizācijas tiesības.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu