Šteinbergai 11 punkti un uzvara FIBA Eiropas kausa pirmajā mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latviešu basketboliste Anete Šteinberga trešdien guva 11 punktus, bet viņas pārstāvētā Valonijas asociācijas komanda «Wallonia Basket» FIBA Eiropas kausa izcīņas pirmajā spēlē ar rezultātu 76:67 (20:8, 15:16, 23:23, 18:20) savā laukumā uzvarēja Slovākijas klubu Ružomberokas MBK.

Šteinberga laukumā pavadīja 17 minūtes, kuru laikā realizēja četrus no septiņiem divpunktu metieniem un visus trīs soda metienus, toties kļūdījās vienīgajā tālmetiena mēģinājumā.

Tāpat latviete iekrāja četras atlēkušās bumbas, vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu un bloķēja vienu metienu, kā arī pieļāva četras kļūdas, saņēma trīs piezīmes un izprovocēja divus noteikumu pārkāpumus.

Bez šīm komandām sacensību G apakšgrupā spēkojas arī Francijas vienība Tarbes «Gespe Bigorre» un Ungārijas klubs Pēčas «Pinkk 424».

Ikdienā Šteinberga pārstāv Beļģijas komandu «Royal Castors Braine», kas ir viena no Valonijas asociācijas vienībām. Trīs Valonijas asociācijā ietilpstošās vienības apvienojušas spēkus un uz FIBA Eiropas kausu no labākajām basketbolistēm izveidojušas vienu komandu.

Tāpat ar uzvaru turnīru trešdien sāka pašlaik savainotās Anitas Teilānes pārstāvētā Vācijas čempionvienība «TSW Wasserburg», kas E apakšgrupas cīņā ar 79:73 (18:23, 19:18, 19:18, 23:14) viesos pārspēja Beļģijas komandu Briseles «Lotto Young Cats».

Kā ziņots, Teilāne pārrāvusi ceļgala krusteniskās saites un šosezon, visticamāk, vairs nevarēs doties laukumā.

Kopumā turnīrā piedalās 28 komandas, kas pēc reģionālā principa sadalītas divās konferencēs. Divu apļu grupu turnīrs noslēgsies 12.decembrī.

Izslēgšanas spēlēs iekļūs katras grupas divas labākās vienības un divas trešo vietu ieguvējas. Turpinājumā visās izslēgšanas turnīra kārtās no astotdaļfināla līdz pat finālam uzvarētājas tiks noskaidrotas divu maču summā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu