Šteinbergs: Atgriešanos trasē nesasteidzu, rudenī varētu kāpt uz moča

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas motosportists Ivo Šteinbergs, kurš pārstāv «Riga Motocross Team», sarunā ar «Apollo» sacīja, ka šosezon tomēr varētu atgriezties trasē.

Pasaules čempionāta trešajā posmā motokrosā MX1 klasē - Itālijas «Grand Prix» - Ivo neilgi pirms kvalifikācijas braucieniem piedzīvoja smagu kritienu un uz starta sacīkstēs neizgāja. Vēlāk sportistam veica potītes operāciju, pēc kuras nācās staigāt ar kruķiem.

«Patlaban nekādas fiziskas darbības nevaru veikt, joprojām pārvietojos ar kruķiem. Pēc trīs nedēļām varētu kaut ko sākt darīt. Man bija potītes lūzums un arī mežģījums,» stāsta Ivo.

Viņš saka, ka sezona izvērtusies smaga un sēdēt uz diviem krēsliem vienlaicīgi ir grūti. «Braukt un tajā pašā laikā vadīt komandu ir sarežģīti, bet darbs turpinās. Ar tiem līdzekļiem, kādi ir mums, nav viegli. Rezultāti nav tie labākie, teiksim tā - viduvēji, bet strādājam. Nedaudz pievīla arī tehnika pēdējā posmā, kad Dāvim Ivanovam pārkarsa mocis, bet kopumā sūdzēties par motocikliem nevaru,» atzīst Šteinbergs, kura vietu pēc traumas komandā ieņēmis amerikānis Maikls Takers.

«Viņš komandā brauc jau no Portugāles posma, nav viņam uzdevums iebraukt punktos, skatīsimies, kā veiksies. Maikls brauks arī Ķegumā, protams, es arī tur būšu. Ceru, ka MX2 klasē Ivanovs un Vjačeslavs Golovkins uzrādīs labākus rezultātus nekā līdz šim. Man arī gribas piedalīties mājas sacīkstēs, bet šoreiz būšu trases malā. Paredzu, ka būs interesanti braucieni un skatītājiem garlaicīgi nebūs,» piebilst Ivo, sakot, ka nav atmetis cerības kāpt uz motocikla šajā sezonā.

«Es pieļauju iespēju, ka oktobrī varētu piedalīties Tanela Leoka rīkotajās sacensībās un aizvadīt vienu posmu Itālijā, bet īpaši sasteigt atgriešanos trasē neplānoju. Nav kur steigties,» teic braucējs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu