Stipri iereibuša vadītāja dēļ avārijā cietuši divi bērni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

Avarējot stipri iereibuša vadītāja automašīnai, cietuši divi bērni, kuri pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas no slimnīcas atlaisti mājās.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Smiltenes novadā, autoceļa Smiltene-Gulbene sestajā kilometrā, 1981.gadā dzimis vīrietis, alkohola reibumā vadot automašīnu «Ford Escort», nobrauca no ceļa un apgāzās.

Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti automašīnas pasažieri - 2008.gadā dzimusi meitene un 2004.gadā dzimis zēns, kuri pēc palīdzības sniegšanas atlaisti mājās.

Autovadītāja organismā tika konstatētas 2,63 promiles alkohola.

Savukārt Rīgā, Jūrmalas gatvē, 1978.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Mercedes Benz», notrieca gājēju - 1999.gadā dzimušu zēnu, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Garkalnes novadā, Vidzemes šosejas 22.kilometrā, pie pieturas «Garkalne», 1960.gadā dzimis vīrietis, vadot kravas automašīnu «Scania», uz gājēju pārejas notrieca 1970.gadā dzimušu sievieti, kura ar dažādām traumām un alkohola reibumā nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki.

Rīgas reģionā reģistrētas 25 avārijas, kurās cietuši četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 20 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Septiņi no tiem bija autovadītāji, 13 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti pieci transportlīdzekļu vadītāji - divi autovadītāji, kā arī trīs velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu