Stjuarts nosaukts par nedēļas labāko NHL spēlētāju (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni pirmdien atzīts Sentluisas «Blues» komandas labās malas uzbrucējs Kriss Stjuarts, vēsta līga.

Aizvadītās nedēļas četrās spēlēs Stjuarts izcēlās ar sešiem vārtu guvumiem, kā arī vienu rezultatīvu piespēli, kas ļāva «Blues» vienībai nopelnīt piecus no maksimāli iespējamiem astoņiem punktiem. Līdz šim Stjuarts sezonas 35 spēlēs guvis 13 vārtus un astoņas reizes rezultatīvi asistējis.

Tāpat 26 gadus vecais kanādietis aizvadītās nedēļas uzvarā pār Edmontonas «Oilers» (6:0) guva savu trešo NHL «hat-trick» karjerā.

Tikmēr otrās zvaigznes gods ticis Pitsburgas «Penguins» spēlētājam Sidnijam Krosbijs. Četros nedēļas mačos Kanādas izlases hokejists guva divus vārtus un sešas reizes rezultatīvi piespēlēja. Cīņā pret Toronto «Maple Leafs» , kurā «Penguins» svinēja uzvaru ar 3:1, Krosbijs guva savus 33.uzvaru nesošos vārtus NHL karjerā.

Šajā sezonā Krosbija kontā ir 20 precīzi metieni un 34 rezultatīvas piespēles.

Savukārt par nedēļas trešo labāko spēlētāju atzīts Kolorado «Avalanche» centra uzbrucējs Mets Dušēns. 22 gadus vecais spēlētājs ar septiņām rezultatīvām piespēlēm kļuva par nedēļas labāko rezultatīvo piespēļu autoru, viņa kontā arī divi vārtu guvumi. «Avalanche» četrās cīņās tika pie diviem panākumiem.

Aizvadītajās 32 sezonas spēlēs Dušēns iekrājis 33 rezultativitātes punktus - 16 vārtus un 17 rezultatīvas piespēles.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu