Stopētājs nozog automašīnu un izraisa negadījumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš/LETA

Kāds iereibis stopētājs pagājušajā nedēļā nozaga automašīnu un izraisīja negadījumu, portāls «Apollo» uzzināja Valsts policijā.

Likumsargi pastāstīja, ka pagājušajā nedēļā kāda sieviete, dodoties no Ogres uz Rīgu, pa ceļam automašīnā uzņēma stopētāju.

Rīgā sieviete apstājās pie kāda tirdzniecības centra un lūdza pasažieri uzgaidīt 15 minūtes, jo viņai esot ātri jānokārto kādas darīšanas. Pēc atgriešanās sieviete solīja turpināt ceļu, tādēļ stopētājs palika automašīnā. Sieviete automašīnas salonā aizmirsa transportlīdzekļa aizdedzes atslēgas.

Dažas minūtes vēlāk, kad auto īpašniece atgriezās stāvvietā, viņa konstatēja, ka automašīna vairs neatrodas savā iepriekšējā vietā, tādēļ par iespējamo zādzību ziņoja policijai.

Mirkli vēlāk policija konstatēja, ka automašīna ir tikai paris simtu metru attālumā no stāvvietas un tās vadītājs ir izraisījis ceļu satiksmes negadījumu.

Aizdomās par automašīnas zādzību aizturēts 37 gadus vecais stopētājs, kuru policija nogādāja iecirknī.

Aizturētajam vīrietim būs arī jāatbild par negadījuma izraisīšanu, vadot transportlīdzekli alkohola reibumā, jo viņa izelpā policija konstatēja 3,78 promiles alkohola.

«Aicinām autovadītājus būt piesardzīgiem un izvērtēt situāciju un iespējamos riskus, pieņemot lēmumu par stopētāja ņemšanu savā mašīnā,» norāda policijā.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu