Stouners: Esmu zaudējis cieņu pret «MotoGP» (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kādreizējais pasaules motošosejas čempions prestižākajā «MotoGP» klasē Keisijs Stouners, kurš šonedēļ aizvadīs pēdējo posmu savā karjerā, atzīst, ka zaudējis cieņu pret čempionātu.

Austrālietis par pasaules čempionu kļuva 2007. un 2011. gadā, bet šīs sezonas vidū viņš šokēja sporta pasauli, paziņojot, ka beigs savu karjeru.

Oktobra beigās viņš sesto gadu pēc kārtas triumfēja Austrālijas «Grand Prix» izcīņā, bet tagad jau viņš skatās nākotnē, kad varēs pavadīt vairāk laika ar savu sievu un meitu.

«Problēma nav manā kaislē pret sporta veidu. Šo kaisli, ko ieguvu kā bērns, es neesmu zaudējis,» Stouners izteicās intervijā portālam «panorama.it». «Iemeslu, kāpēc aizeju, izskaidrošu kādu citu dienu.»

Iepriekš šosezon Stouners bija sūdzējies, ka vairākās trasēs ievērojami samazināti ātrumi un viņam nebūtu nekas pretī atgriezties pie 500 kubikcentimetru motocikliem.

«Ja man jāpasaka dažos vārdos - esmu zaudējis cieņu pret čempionātu un nepiekrītu virzienam, kādā tas dodas,» austrālietis saka tagad, tomēr neizslēdz iespēju, ka kādu dienu varētu mainīt domas. «Nekad nesaki nekad, tomēr es tā nedomāju. Čempionātam tad būtu jāpiedzīvo radikālas pārmaiņas.»

27 gadus vecā Stounera atvadu sacīkste svētdien tiks aizvadīta Valensijas trasē.

«Mana sieva un meita ir mana dzīve. No nākamās nedēļas beidzot varēšu veltīt viņām laiku, ko viņas ir pelnījušas,» uzsvēra austrālietis. «Citu plānu man nav. Nezinu, vai paliksim dzīvot Šveicē, vai atgriezīsimies Austrālijā. Kļūšana par mājsaimnieku nav lieta, kas mani baida.»

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu