Štraits: Latvija ir krievu hokeja stila komanda (51)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas hokeja izlasē ir meistarīgi spēlētāji, kuri spēlē krievu stila hokeju, pirms gaidāmās abu valstsvienību spēkošanās Soču olimpiskajā turnīrā atzinis Šveices valstsvienības aizsargs Marks Štraits.

Kā zināms, Šveices izlases pirmie pretinieki trešdien Soču Olimpiādē būs Latvijas hokejisti. Iespaidus par pretiniekiem nebaidījās atklāt pieredzējušais šveicietis Štraits.

«Pozitīvi ir tas, ka mums izlasē ir daudz spēlētāju no Šveices līgas, kuri savā starpā ir spēlējuši ilgāku laiku, turklāt viņi ir labākie spēlētāji klubos. Savstarpējā ķīmija hokejistu vidū ir laba,» uzskata Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Filadelfijas «Flyers» spēlētājs.

Tāpat 36 gadus vecais hokejists atzina, ka Latvijas izlase savā būtībā spēlē krievu stila hokeju. «Latvija ir krievu stila komanda. Viņiem ir meistarīgi spēlētāji, kuri, visticamāk, spēlēs ļoti ātri un azartiski. Ja godīgi, tad nav svarīgi, vai tā ir Latvija, Čehija vai Zviedrija. Visas izlases ir spēcīgas

Pirms četriem gadiem Vankūveras olimpiskajās spēlēs Šveice ierindojās astotajā vietā.

«Mums izlasē ir divi trīs lieliski vārtsargi, kā arī labs uzbrukums. Domāju mēs radīsim daudz vārtu gūšanas iespēju. Sākumā noteikti jādomā par aizsardzību. Kopumā Šveices izlasē ir četras lieliskas maiņas. Pēdējo desmit gadu laikā izlase būtiski attīstījusies,» skaidro Štraits.

Šveices izlasi Olimpiādē pārstāvēs astoņi NHL spēlētāji - vārtsargi Reto Berra un Jonass Hillers, aizsargi Janiks Vēbers, Rafaels Diass, Romēns Žosī un Štraits, kā arī uzbrucēji Damjēns Bruners un Nīno Nīderraiters.

Latvija un Šveice spēlēs C apakšgrupā kopā ar Čehiju un Zviedriju.

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu