Strauji pieaudzis 4G interneta lietotāju skaits (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Skokie Public Library, CC BY-NC-SA 2.0

Pēdējo septiņu mēnešu laikā G4 interneta lietotāju skaits desmitkāršojies, informē LMT.

G4 interneta tīkls nodrošina šobrīd ātrāko un stabilāko mobilo internetu un līdz ar to arī ļoti labu lietotāju pieredzi. Par to liecina strauji augošais 4G lietotāju skaits, kas kopš šā gada marta līdz septembrim palielinājies desmitkārtīgi, norāda uzņēmumā.

«Šis telekomunikāciju nozarē ir nozīmīgs laiks saistībā ar mobilā interneta lietošanu, jo daudz straujāk ir sācis augt vidējais datu patēriņš. LMT «Internets telefonā» datu apjoms gada laikā pieaudzis par 72% un «Internets datorā» - par 124%. Tas nozīmē, ka internetu mobilajās ierīcēs jau izmanto ne tikai tehnoloģiski orientēti klienti, bet arvien aktīvāk to sāk darīt arī pārējie iedzīvotāji. Līdz ar 4G tīkla plašāku pieejamību mobilā interneta lietotāju pieredze paliek arvien pozitīvāka un tuvākajā laikā sagaidām vēl straujāku datu patēriņa pieaugumu,» prognozē LMT prezidents Juris Binde.

Lai nodrošinātu iedzīvotājiem iespēju izmantot vismodernākos mobilo sakaru pakalpojumus, LMT turpina investēt jaunākajās tehnoloģijās, paplašinot 4G tīklu. Tas nodrošina šobrīd ātrāko un stabilāko mobilo internetu un līdz ar to arī ļoti labu lietotāju pieredzi. Par to liecina strauji augošais 4G lietotāju skaits, informē uzņēmums.

LMT klientu skaits šā gada trešajā ceturksnī salīdzinājumā ar otro ceturksni pieaudzis gandrīz par 18 tūkstošiem sasniedzot 1 087 162. Apgrozījums salīdzinot ar otro ceturksni šogad LMT palielinājies par 9% un trešajā ceturksnī pārsniedzis 31 miljonu latu.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu