Strēlniekam pieci punkti, «Spartak» turpina bez zaudējumiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piecus punktus otrajā Eiropas kausa turnīra spēlē pēc kārtas šodien guva latviešu basketbolists Jānis Strēlnieks, palīdzot Sanktpēterburgas «Spartak» izcīnīt kārtējo panākumu.

Top16 posma K apakšgrupas ceturtās spēļu kārtas mačā «Spartak» savā laukumā ar 71:57 (29:15, 20:19, 10:10, 12:13) pieveica Slovēnijas klubu Novo Mesto «Krka».

Aizvadītajā spēlē Strēlnieks laukumā pavadīja nepilnas 12 minūtes, kuru laikā realizēja vienu no četriem divpunktu metieniem un vienu no diviem tālmetieniem. Zīmīgi, ka līdz pat sekundēm tikpat ilgu laiku Strēlnieks laukumā pavadīja arī pirms nedēļas, kad «Spartak» izbraukumā pieveica «Krka» komandu ar 81:68.

Tāpat šajā mačā Strēlnieks izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, nopelnīja vienu piezīmi un izprovocēja vienu noteikumu pārkāpumu, kas kopā deva divus efektivitātes koeficienta punktus.

Rezultatīvākais «Spartak» komandā ar 19 punktiem bija Vladimirs Dragičevičs, bet «Krka» rindās ar 12 punktiem izcēlās Zorans Dragičs.

Otrajā šīs apakšgrupas trešās kārtas spēlē šodien Podgoricas «Budučnost Voli» savā laukumā ar 83:73 pārspēja Turcijas klubu «Banvit». Pirms nedēļas šo abu komandu iepriekšējā mačā «Banvit» komanda bija pārāka ar 68:61.

Šīs apakšgrupas kopvērtējumā tagad «Spartak» kontā ir četras uzvaras četrās spēlēs, bet pa diviem panākumiem četros mačos ir «Budučnost Voli» un «Banvit».

Četras komandas divu apļu turnīru izspēlēs līdz 28. februārim, bet apakšrupas divas labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu