Strēlnieks: Pēdējā ceturtdaļā neiemetām daudzu brīvus metienus (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānzuņēmums

Latvijas čempionvienība «VEF Rīga» VTB Vienotās basketbola līgas (VBL) regulārā čempionāta spēlē pret Ļubercu «Triumf» ceturtajā ceturtdaļā neiemeta daudzus brīvus metienus, kas noveda pie neveiksmes, uzskata vienības uzbrucējs Artūrs Strēlnieks.

Kā ziņots, šīsdienas mačā «VEF Rīga» ar 72:73 (13:14, 17:19, 21:8, 15:25, 6:7) izbraukumā pagarinājumā piekāpās «Triumf».

«Cīnījāmies līdz galam, bet beigās nenospēlējām tā kā vajadzēja. Kaut kas pietrūka,» intervijā Latvijas Televīzijai (LTV) izteicās Strēlnieks. «Ceturtajā ceturtdaļā neiemetām daudzus brīvus metienus, bet viņi atbildēja ar ātriem uzbrukumiem un sadeldēja deficītu. Cīņas beigās viņiem bija vairāk ko pamainīt, bet mums piecas piezīmes bija man un Dī [Braunam].»

Tāpat Strēlnieks atzina, ka cīņas gaitā viņam ticis izsists pirksts, tomēr tāpat basketbolists gāja laukumā.

Pēc zaudējumiem sezonas pirmajos trijos oficiālajos mačos turpinājumā «VEF Rīga» komanda izcīnīja trīs uzvaras pēc kārtas, bet tagad jau nākamajos četros mačos cietusi četras neveiksmes.

Šis Latvijas klubam bija trešais mačs pēc kārtas pret kādu no Krievijas komandām.

VTB Vienotajā līgā «VEF Rīga» pašlaik ar vienu uzvaru piecos mačos ieņem pēdējo, desmito vietu B apakšgrupā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu