Strīds par ģimenes budžetu beidzas ar traģēdiju (56)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Policija Rīgā aizturējusi vīrieti, kurš ar tabureti nositis savu sievu, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Svētdienas vakarā policija saņēma izsaukumu uz kādu dzīvokli Cepļa ielā, Torņakalnā, kur bija izcēlies ģimenes konflikts.

Kopējas alkohola lietošanas laikā vīrs iesita sievai ar tabureti. Laulenis izsauca Neatliekamo medicīnisko palīdzību, kas konstatēja, ka sieviete ir mirusi. Notikuma vietā ieradās arī Rīgas pašvaldības policija un pēcāk arī Valsts policijas Zemgales iecirkņa darbinieki, kuri aizturēja 1951.gadā dzimušu vīrieti. Aizturētais skaidroja, ka konflikts ar sievu izcēlies par ģimenes budžetu.

Aizturētais vīrietis savu vainu atzīst, šobrīd ir sākts kriminālprocess par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei.

Šāds noziegums likumā paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz 15 gadiem.

Komentāri (56)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu