Studentu klubā koncertēs «Inokentijs Mārpls» un «Mazie smirdīgie kociņi»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 27.maijā ap plkst. 23:00 LMA Studentu klubā uzstāsies grupas «Inokentijs Mārpls» un «Mazie smirdīgie kociņi».

Grupa «Inokentijs Mārpls» ir spilgtākie pankroka pārstāvji Latvijā - viņu dziesmas «Māte terorists», «Revolucionārs», «Deputātu rokenrols», «America Fuck Off», «Asins līst», «Silta meitene», «Eu, Priekšniek» un citas ir labi zināmas klausītājiem un koncertu apmeklētājiem. Arī šajā koncertā Studentu klubā tiks atskaņotas dziesmas, kas tapušas dažādos grupas pastāvēšanas periodos.

«Inokentijs Mārpls» kopš tās pirmsākumiem 1986. gadā ir pankroka grupa un par šī žanra līderi Latvijā tā tiek uzskatīta joprojām, lai arī gadu gaitā skanējums ir mainījies un kļuvis daudzveidīgāks, apvienojot arī regeja, ska, new wave, hardcore iezīmes. Daudzas grupas dziesmas iekļautas izlasēs Latvijā un ārzemēs, lai arī pirmais «Inokentija Mārpla» oficiālais albums «Spēks no tētiem» iznāca tikai 2000. gadā. Grupas idejiskais līderis Dambis ir vienīgais, kurš grupā spēlē kopš pirmsākumiem, un viņš vienmēr uzsvēris, ka dziesmas vislabāk veidojas un atrod savu skanējumu tieši koncertos.

Tāpat šajā vakarā Studentu klubā uzstāsies arī «Mazie smirdīgie kociņi», kas nupat, pēc pusgada pauzes sagaidījuši atpakaļ grupas līderi Simonu Krastu.

  • Ieeja klubā no plkst. 22:00, koncerta sākums ap plkst. 23:00.
  • Ieejas maksa 1, 50 Ls, biļešu iepriekšpārdošana «bezrindas.lv».
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu