«Studentu Paradīze» Arēnā Rīga pulcēja teju 10 000 jauniešu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Čerņecovs

Piektdien, 27.septembrī Baltijā grandiozākie studiju gada atklāšanas svētki «Studentu Paradīze 2013»  pulcēja vairākus tūkstošus jauniešus Arēnā Rīga. Apmeklētāji atzīst, ka atklāšanas šovs un mākslinieku uzstāšanās šogad bijusi īpaši kvalitatīva. 

Sociālajā medijā Twitter.com jaunieši raksta, ka Gacho uzstāšanās esot «spridzinājusi» visu Arēnu Rīgu, īpašs prieks bijis vēlreiz dzirdēt Gustavo repertuāru Arstarulsmirus izpildījumā un kopumā pasākuma atmosfēra bijusi lieliska. Daudzi jaunieši teikuši atzinīgus vārdus arī par jaunās grupas «Golden Rivet» uzstāšanos.

Grupa «Bedwetters», kas savas pastāvēšanas vēsturē sniedz pēdējo koncertu «Studentu Paradīzē 2013», vēlas pateikties saviem klausītājiem: «Jūs bijāt lieliski! Tas bija viens no labākajiem dzīvajiem koncertiem, ko jebkad esam snieguši, un šo nakti mēs noteikti nekad neaizmirsīsim. Lai gan Bedwetters savu karjeru kā grupa ir beigusi, mēs ļoti vēlētos atgriezties šeit, jo Rīgā jūtamies gaidīti. Pats pasākums bija ļoti profesionāli noorganizēts un bija prieks un gods uzstāties. Ceru, ka jums bija tik pat ļoti jautri kā mums un ceram, ka tiksimies vēlreiz.»

Pasākumā «Studentu Paradīze 2013» deviņu stundu laikā uz 6 skatuvēm kāpuši: Gacho. Arstarulsmirus (exGustavo), «Bedwetters» (EST), «Astro'n'out», Bermudu Divstūris, Miks Dukurs & Fakts, «Golden Rivet», DJ Toms Grēviņš, DJ Gustavito, DJ Ai-Va, DJ Vento, DJ RAPA, DJ Me & My Monkey (DE), DJ Get Dizzy, DJ Droydi (BRA), DJ Andre Crash un DJ Laso, DJ Sola, DJ Deros, DJ Kārlis Blumfelds, DJ Roberts Lejasmeijers, DJ Mike Tiller, DJ REN[ZI], DJ B-Mark, DJ Emil Deo un DJ Mareks Lācis.

Apmeklētājiem bija iespēja apmeklēt tradicionālos augstskolu un atbalstītāju atraktīvos stendus, kā arī Red Bull izmēģināt iemaņas hokejā spēlē «Crashed Ice Kinect» , klubā/bārā «Just» pārbaudīt drosmi cilvēku katapultā un Open Chill zonā atpūsties pufos un fotografēties Pix Box. Pasākumu vadīja Māris Grigalis un jauniešus īpašajos svētkos sveica Jānis Vētra – Augstākās izglītības padomes priekšsēdētājs.

«Studentu Paradīze» norisinājās jau septīto gadu, tie ir grandiozākie studiju gada atklāšanas svētki Baltijā, kas ik gadu pulcē vairākus tūkstošus jauniešu – topošos un esošos studentus.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu