«Studentu Paradīzes» konkurss «Gada Studente 2011» sadarbībā ar «FHM»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vienmēr esi sapņojusi par profesionālu fotosesiju un vēlējusies iekļūt tādā plaši pazīstamā žurnālā kā FHM? «Studentu Paradīze» Tev palīdzēs piepildīt šo sapni!  

<b>«Studentu Paradīzes 2011» un «1188» spēle</b>

Ja esi skaista, pievilcīga un vēlies foto sesiju FHM žurnālā, piedalies konkursā «Gada Studente 2011». Tieši vasara ir laiks, lai ļautos radošai noskaņai - fotografējieties jūrā, mājās, ikdienišķās un arī neierastās situācijās. Iesūti savu fotogrāfiju un piedalies balsošanā no 20. jūlija mājas lapā «studentuparadize.lv».

  • Pieteikšanās konkursam

Pieteikties un ievietot savu konkursa bildi vari mājas lapā «studentuparadize.lv», pieteikumā norādot savu vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru, e-pasta adresi un augstskolu, kurā studē, līdz 10. septembrim. Pirms piesaki dalību konkursā, noteikti izlasi konkursa nolikumu, kas atrodams «Studentu Paradīzes» mājas lapā sadaļā Konkursi. Fotogrāfijas, kas tiks iesūtītas, neievērojot visas nolikumā minētā prasības, netiks publiskotas mājās lapā un attiecīgi nevarēs piedalīties fotokonkursā!

10 labākās dalībnieces 16. septembrī piedalīsies «Studentu Paradīzes» Pre-party, kur sāksies atlases otrā kārta un jauna balsošana. Par TOP10 gada studentēm varēs balsot elektroniski līdz 23. septembra plkst. 17.00 «Studentu Paradīzes» mājas lapā.

  • Apbalvošana 

Foto konkursa «Gada Studente» uzvarētāja tiks paziņota un apbalvota «Studentu Paradīzes» noslēguma pasākumā Arēnā Rīga 23. septembrī, galvenajā balvā iegūstot fotosesiju žurnāla FHM novembra numurā!

Vairāk informācija «studentuparadize.lv» sadaļā Konkursi.

«Studentu Paradīze» ir Baltijā grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki, kas 23. septembrī ar Swedbank jauniešu programmas OPEN atbalstu norisināsies Arēnā Rīga un vienos vairāk kā 10 000 jauniešu no visas Latvijas. Svētkos uz 6 skatuvēm uzstāsies vairāk kā 40 mākslinieki no Latvijas un ārvalstīm. Galvenie šī gada mākslinieki būs: «Supafly» no Lielbritānijas, kuri spēlēs tādus pasaules klubu hītus kā «Let’s Get Down» un «Mooving Too Fast», Latvijas roka leģenda «Dzelzs Vilks» un grupa «Musiqq». 

  • Biļetes jau šobrīd nopērkamas «Arenariga.com» un «Biļešu Servisa» kasēs.

Studenti dažādi – Paradīze viena!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu