Stūrgalvīgie atklājēji

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atšķirības jau lielas nav, bet Āpa Tūka atklāj ka var padziedāt ar pilnu muti!

Anastāsijas Apenīts jau gadus desmit cenšas izgudrot sev jaunu vārdu, kas viņam pašam patiktu, līdz šim viņš jau bijis Juris Čuris, Svelmis Vēsis un pat Princis Čārlijs

Vipauts Bžē cenšas izgudrot multifunkcionālu un eksistenciāli svarīgu 50 gramu glāzīti, kurā var ieliet 100 gramus.

Vismaz reizi nedēļā, tieši pirms veikala slēgšanas, Anatolāns ieskrien veikalā pie kases un kliedz, re, atradu vecātēva norakto naudu!

Smuidris ir izgudrojis televizora pulti, tā ir kārkla zara galā iedzīta nagla, ar kuru bakstīt pogas, ar to mazo plastmasas gabaliņu celofāna maisiņā jau nu pogas aizsniegt nevarēšot.

Artis Burka katru nakti mēģina atrast labāko leņķi piena dzeršanai no pakas, tā lai nesaslapinātu pidžamai visu priekšpusi.

Vai tiešām labākais veids kā uzvilkt apakšbikses ir liekot tajās iekšā kājas, Marta tā nedomā, viņa ir apņēmības pilna atklāt ērtāku veidu, tiklīdz sadzīs pēc pēdējā mēģinājuma izmežģītais plecs, tā viņa turpinās savu izmēģinājumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu