Sudrabai skumji, ka tiek apēsta valsts nākotne

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Valsts kontrolierei Ingunai Sudrabai ir skumji, ka procesā, ēdot vienam otru, tiek apēsta valsts nākotne.

Kā intervijā laikrakstam «Neatkarīgā» sacīja Sudraba, pirmā 11.Saeimas diena bija ļoti liela vilšanās, bet vilšanās sākās, jau raugoties uz koalīcijas veidošanas procesu.

«Ļoti skumji, ka procesā, ēdot vienam otru, tiek apēsta valsts nākotne. Neizskatās, ka politiķus šobrīd uztrauc valsts intereses,» pauda Sudraba.

Viņa norādīja, ka uzņēmējiem un sabiedrībai ir daudz jautājumu par to, kā valsts attīstīsies, kādu varēs nodrošināt izglītības kvalitāti, veselības aprūpi.

«Cilvēki turpina aizbraukt no valsts, bet nejūtu, ka politiķus tas uztrauktu,» sacīja kontroliere.

Sudraba uzskata, ka gadījumā, ja partijas, kā tās pašas apgalvo, koalīcijas veidošanu būtu sākušas ar sarunām par programmu, tad sarunas vai uzstādījumi nesāktos ar sarkano līniju vilkšanu.

«Daļa politiķu šobrīd ir uzņēmušies soģa lomu uzspiest zīmogu citiem, un uzspiest to uz visu mūžu. Nevienam nav tiesību otru tiesāt. Absurdi arī ir slēpties aiz vēlētāju mugurām un it kā viņu vārdā vilkt sarkanās līnijas – tas ir nožēlojami, šādi manipulēt, jo tautā jau nav šo sarkano līniju,» sacīja Sudraba.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu