Šūmahera aizsargķivere esot sadalījusies divās daļās (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vācijas masu mediji vēsta, ka slavenā F1 autosportista Mihaela Šūmahera aizsargķivere nav izturējusi triecienu pēc slēpojot piedzīvotā kritiena, kas beidzās ar atsišanos pret akmeni. 

Kā vēsta «Bild», Šūmahera ķivere esot sadalījusies divās daļās, tādējādi nespējot pasargāt leģendāro sportistu no spēcīgā trieciena.

Populārā Meribelas kūrorta darbinieki pastāstījuši, ka viens no slēpotājiem esot pamanījis ārpus trases guļošo Šūmaheru dažas minūtes pēc kritiena un vērsis uz to glābšanas dienesta uzmanību.

Medicīniskā palīdzība vācu autosportistam esot sniegta septiņu minūšu laikā. Pēc masu mediju rīcībā esošās informācijas tobrīd Šūmaheram blakus esot bijis viņa dēls un daži draugi.

Šūmahers neesot zaudējis samaņu, taču bijis šoka stāvoklī. Pēc nogādāšanas slimnīcā viņam tikusi veikta operācija. Ārsti viņa stāvokli pirmdien vērtēja kā kritisku, bet šodien tas esot stabilizējies.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu