Šūmahers pārliecināts, ka cīnīsies par čempiona titulu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Septiņkārtējais Pirmās formulas pasaules čempions Mihaels Šūmahers ir pārliecināts, ka pēc atgriešanās F-1 spēs cīnīties par čempiona titulu, vēsta [s:30789].

«Domāju, ka «Mercedes GP» komanda būs konkurētspējīga cīņai par uzvaru čempionātā un es to noteikti veicināšu,» uzsver 41 gadu vecais vācu autobraucējs, piebilstot, ka braukšana «Marcedes» komandā viņam būs papildus motivācija.

«Mercedes GP» jaunā formula tiks testēta februāra pirmajās dienās Valensijas trasē Spānijā, kur jauno spēkratu iemēģinās gan Šūmahers, gan komandas beidrs Niko Rosbergs.

«Mums līdz sezonas pirmajam posmam Bahreinā ir tikai četri testi, tādēļ mums maksimāli lietderīgi jāizmanto laiks, lai sagatavotu formulu sacīkstēm,» norāda «Mercedes GP» vadītājs Ross Brauns.

«Atkal strādāt kopā ar Mihaelu ir kaut kas īpašs, un nedomāju, ka tas vēl kaut kad notiks,» piebilst Brauns.

Šūmehers norāda, ka «Mercedes GP» ir čempionu komanda un viņš nespēj sagaidīt brīdi, kad varēs sēsties pie formulas stūres.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu