Suns sakož cilvēku pie restorāna Rīgas klusajā centrā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2010. gada 2. jūnijā pulksten 21.45 pie restorāna ieejas durvīm, Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 2, nezināmai personai piederošs vilku sugas suns, sakoda 25. gadus vecu vīrieti. Pie ieejas durvīm minētais suns bija atstāts bez uzraudzības, turklāt tā saimnieks atradās pie restorāna ieejas durvīm.

Sakostais vīrietis vērsās pēc palīdzības glābšanas dienestā. Tika izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība, kas cietušo nogādāja Paula Stradiņa slimnīcā. Cietušajam veikta prettrakumsērgas vakcīna un sniegta pirmā medicīniskā palīdzība, tiek turpināta sakostās brūces ārstēšana.

No notikuma vietas aizbēdzis nezināms ārvalstu pilsonis, atstājot cietušo bezpalīdzīgā stāvoklī. Arī restorāna personāls nav licies zinis par notiekošo. Lai atrastu dzīvnieka saimnieku, cietušais vērsies policijā.

Aizbēgušais vīrietis bijis aptuveni 25-30 gadus vecs, vidējas miesas būves, īsiem matiem, tumšas ādas krāsas, ģērbies pelēkā T-kreklā un sporta biksēs.

Dzīvnieks: vilku sugas suns, melnā krāsā, vidēja lieluma (aptuveni - 70cm augstumā).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu