Suņu viesnīca piedāvā greznu divu nedēļu atvaļinājumu 47 000 mārciņu vērtībā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Suņu viesnīca «Paw Seasons» nākusi klajā ar greznu divu nedēļu «atvaļinājuma» plānu četrkājainajiem mīluļiem 47 000 sterliņu mārciņu (38 800 latu) vērtībā, vēsta portāls «Orange News».

Viesi tiks palutināti lepnajā universālveikalā «Harrods», apmeklēs reiki meistarklasi un dzīvos luksusa numuriņā ar visām ērtībām. Tādu filmu kā «Lassie» («Lesija») un «101 Dalmatians» («101 dalmācietis») seansos dzīvnieki varēs mieloties ar īpaši suņiem paredzētu popkornu.

Lai suņi justos kā mājās, speciāli tiks izveidota katra viesa suņu būdas kopija.

Viesnīcā apmetušies suņi baudīs dažādas aktivitātes svaigā gaisā, piemēram, sērfošanas nodarbības un riksis pa parku ar velsiešu barjerskrējēju Deividu Grīnu.

Savukārt «Harrods» mājdzīvnieku spa suņi plunčāsies vannā ar aromterapijas eļļām, kur tiem sniegs masāžu un pat veiks pedikīru.

«Paw Seasons» viesi nēsās franču modes zīmola «Louis Vuitton» kakla siksnu un «Bottega Veneta» saiti.

Viesnīca sola parūpēties pat par mājas mīluļa garīgo labklājību, piedāvājot reiki nodarbības.

Lai suņi tomēr nekļūtu par daudz izlutināti, tos uzraudzīs suņu eksperts un grāmatu autors Stens Rolinsons.

Saimnieki nevarēs apmesties Bristoles viesnīcā kopā ar saviem mājdzīvniekiem, taču «Paw Seasons» darbinieki sola ar «Facebook» un «YouTube» palīdzību parādīt, kā tiem klājas.

Iespaidīgajā cenā iekļauts 8400 mārciņu (6938 latu) ziedojums suņu patversmei un vēža izpētei.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu