«Superpuikas» ceļos uz Zemes centru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

15. oktobrī Tehniskās jaunrades namā «Annas 2» norisināsies konkursa «Superpuika 2010» 1. kārta.

Konkurss «Superpuika» šogad norisināsies jau 19. gadu, ar mērķi radīt kvalitatīvu, labestīgu, izglītojošu un sociāli atbildīgu pasākumu bērniem, vecākiem un skolām.
2010. gadā Tehniskās Jaunrades nams «Annas 2» meklēs «Superpuiku», veicot ceļojumu uz Zemes centru ar mērķi izpētīt un iepazīt pašiem sevi, kā arī noskaidrot, kā saglabāt veselīgu, drošu un draudzīgu planētu Zeme nākamajām paaudzēm. Lai to paveiktu, puikām būs jāpārvar vairāki grūtību un šķēršļu līmeņi  ceļojot cauri gaisam, zemei, ūdenim un ugunij.

Konkurss notiek mācību gada garumā – trīs kārtas ar finālu, kurā cīnās 10 spēcīgākie zēni. Konkursa kārtās dažādi un daudzpusīgi uzdevumi - fiziskā spēka un veiklības uzdevumi (piemēram, rāpšanās klinšu sienā, peldēšanas trases), tehnisko sporta veidu uzdevumi (auto modeļu vadīšana), erudīcijas uzdevumi, radošie, amatnieciskie, praktiskie un citi.

1997. un 1998. gadā dzimušie «Superpuikas» kandidāti vēl var pieteikties konkursam līdz 9. oktobrim.

www.tjn.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu