Svaigie salāti ar vistu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Iesūti savu recepti un foto uz adresi dzive@apollo.lv, mēs to publicēsim portālā!

Nepieciešams:

dažādu zaļo salātu un lapu maisījums
1 greipfrūts
2 avokādo
1 apelsīns
2 tomāti
sarkanais sīpols
200 g vistas filejas
sāls
pipari
eļļa cepšanai

Mērcei:

1 citrons
4 ēdamkarotes olīveļļas
1 tējkarote medus
2 daiviņas ķiploka
1 ēdamkarote sojas mērces

Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež gabaliņos un eļļā cep gatavu. Fileju sāla un piparo.
Salātiem pievieno gabaliņos sagrieztu avokādo, apelsīna un greipfrūta mīkstumu (daiviņām noņem mizu), pusripiņās sagrieztu sarkano sīpolu (varat pielikt 2 sīpolus), daiviņās sagrieztus tomātus un vistas fileju.

Mērcei olīveļu sajauc ar citrona sulu, izspiestu ķiploku, medu, sojas mērci. Salātus pirms pasniegšanas pārlej ar mērci.

Salātiem gaļu var atdzesēt vai pasniegt kā siltos salātus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu