Svarīgi: Policija maina Imantas pedofila fotorobotus (166)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Policija turpina aktīvi meklēt vīrieti, kurš saistīts ar trim uzbrukumiem Imantā, kuros cietušas četras meitenes. Policija pēc pēdējām liecībām no jauna ir izveidojusi fotorobotus un joprojām lūdz arī iedzīvotāju palīdzību, portālam «Apollo» pavēstīja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Policijā atklāj, ka līdz šim jau pārbaudīti 69 vīrieši, kuru pazīmes bijušas līdzīgas policijas speciālistu izveidotajam fotorobotam un psiholoģiskajam portretam.

No jauna izveidoti ir divi uzbrucēja attēli – vienu ir zīmējis mākslinieks, ņemot vērā visu cietušo liecības, bet otrs ir veidots ar datorprogrammu pēc pēdējo cietušo liecībām. Fotoroboti ir veidoti pēc cietušo - astoņus un deviņus gadus vecu meiteņu - liecībām.

Vīrieša pazīmes: 165-170 centimetrus garš, 15-20 gadus vecs vai vecāks, bet jauneklīga izskata, brūni, nedaudz viļņoti mati, galvas vidū mati garāki, sānos – īsi, biezas, tumšas uzacis, šaura piere, seja pumpaina ar rētām, iešķībs deguns, uz rokām dzimumzīmes.

Iespējamais apģērbs un citas pazīmes - tumšas krāsas jaka, ar zaļas krāsas uzrakstiem krūšu rajonā, balts t-krekls ar zilām svītrām, brūnas bikses, melni sporta apavi ar baltas krāsas šņorēm. Uz rokas uzsiets striķītis, kaklā ķēdīte ar krustiņu.

Psiholoģiskais raksturojums: vienpatis, iespējams, lielu daļu laika pavada mājās, nedrošs par sevi, varētu būt atpalicis attīstībā. Saistīts ar Imantas mikrorajonu – ir vai nu Imantas iedzīvotājs vai arī Imantā dzīvo viņa radi. Ļoti iespējams, ka dzīvo kopā ar vecākiem.

Policija lūdz atsaukties ikvienu, kas atpazīst, ir redzējis vai var sniegt jebkādu cita veida informāciju par šo vīrieti. Policija uzsver, ka izmeklētājiem ir svarīga jebkāda veida informācija - pat vissīkākā detaļa, kas pirmajā brīdī var šķist nebūtiska, var palīdzēt atrast vainīgo personu. Ikvienu, kas var sniegt kādu informāciju, policija lūdz zvanīt – 67086546, 110 vai ziņot anonīmi – 67086677.

Komentāri (166)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu