Sveicieni no suņuka Mazā!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ir pagājis jau pusotrs mēnesis kopš vācu aitu suns Mazais ir klīnikā un dziedē sarežģīto priekškājas lūzumu. Pāris dienas atpakaļ kājai ir noņemts ģipsis un uztaisīti jauni rentgeni. Ārstu meistarība, lieliskā aprūpe, ievērotā lielā piesardzība un suņa maksimālā saudzēšana ir devusi apmierinošus rezultātus.

Ārstējošais ķirurgs mūs mierina, ka, ņemot vērā traumas komplicētību, Mazā ķepas dzīšanas process ritot ļoti labi. Vismaz vēl 2 mēnešus Mazajam būs jāsadzīvo ar skrūvēm un stieņiem locītavā, bet pēcāk - daļa no tiem būs jāņem ārā, lai netraucētu locītavai kustības un neradītu blakus sarežģījumus. Joprojām sunim noteikts saudzības režīms un ierobežotas kustības, tāpēc viņš uzturas klīnikā. Šobrīd jau Mazo var vest mazliet ilgākā pastaigā un suņuks, katru reizi esot laukā, izbauda sniegu, to mazliet uzēdot un pabakstot ar degungalu.

Ulubeles kolektīvs saka ļoti lielu paldies visiem labajiem cilvēkiem, kuri mums palīdz un ir uzdāvinājuši Mazajam iespēju - uzturēšanos un ārstēšanos klīnikā, ziedojot naudiņu. Paldies tiem, kas raksta mums vēstules un sūta Mazajam sveicienus, kā arī pārdzīvo un tur īkšķus! Visi esam optimisti un ceram, ka, ievērojot visas daktera norādes, Mazais jau pēc pusgada varēs skriet un dauzīties uz visām četrām ķepām!!!

Mazais klīnikā iejuties kā savās mājās, pazīst klīnikas personālu un ar interesi uzņem katru jauno klīnikas izolatora iemītnieku. Kā jau tīrasiņu vilkam, suņi viņam, protams, patīk labāk nekā kaķi. Savu nelielo sprostu viņš pašlaik sargā kā savu māju un ir bezgalīgi pateicīgs un laimīgs par katru tikai viņam vienīgajam veltīto mirkli, vienalga vai tā būtu ārstu apgaitas vizīte, pastaiga ārā vai vienkārši sabužināšana un mīļa aprunāšanās ar viņu. Mazais tiek nodrošināts ar viņa vajadzībām visatbilstošāko profesionālo pārtiku, saņem visus nepieciešamos papildus medikamentus un vitamīnus... Bet, protams, ļoti skumst pēc mājām. Lai neradītu dzīvniekam papildus stresu, pārvietojot uz vēl kādu pagaidu mītni, ir pieņemts lēmums turēt viņu klīnikas apstākļos, līdz mitējas aukstais laiks un Mazais var doties atpakaļ uz pansiju. Pateicoties jūsu līdzjūtībai un atbalstam, mēs to viņam pašlaik varam atļauties nodrošināt. Suns adopcijai būs pieejams pēc pusgada, kad kāja pilnībā būs sadzijusi un nepastāvēs vairs tieši riski, ka lūzums nav labi sadzijis vai varētu rasties kāda komplikācija.

Vēlreiz milzum lielais paldies! Esam sapratuši, ka kopīgiem spēkiem mēs varam kalnus gāzt!
 
Ulubeles komanda

 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu