Svētdien «Berimora kino» piedāvā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Pēc oficiālas festivāla atklāšanas sestdien, svētdien, 5. aprīlī «Berimora kino» veidotāji piedāvā noskatīties divas aizraujošas filmas.

Plkst. 15:00 kinoteātra «Rīga» Mazajā zālē būs skatāma filma no Nīderlandes «Morisons tiek pie māsiņas». Tā stāsta par piecgadīgo Morisonu, kuram drīzumā gaidāma māsiņa. Tā kā visas mammas un tēta sarunas ir tikai par gaidāmo ģimenes pieaugumu, Morisons nemaz nav priecīgs. Viņš labprāt gribētu, lai viss paliek tā, kā bijis līdz šim, jo kā būs, ja māmiņa un tētis vairs nepievērsīs viņam uzmanību? Negaidīti māsiņa piedzimst ātrāk izraisot veselu notikumu un piedzīvojumu virkni, kas izmaina puikas attieksmi pret māsu.
Filmu ieteicams skatīties bērniem no 6 gadiem.

Savukārt plkst. 17:00 tiks piedāvāta norvēģu mistikas filma «Kaķa Titānika desmit dzīvības», kas ļaus izdzīvot satraucošus piedzīvojumus, kas saistīti ar notikumiem gan pirms 100 gadiem, gan mūsdienās. Filma Starptautiskajā Berlīnes kinofestivālā saņēmusi Kristāla Lāci kā labākā bērnu filma.

Filmas galvenā varone Līva dzimšanas dienā saņem lielisku dāvanu – ceļojuma biļeti uz Dāniju.  Taču pirms izbraukšanas meitene un viņas labākais draugs Tomass pagrabā atklāj slepenu istabu. Tad vēl no senas fotogrāfijas nez kā izlec melns kaķis un meitene sāk redzēt vīzijas par notikumiem, kas risinājušies pirms 100 gadiem. Vecāki bērniem nenotic, un abi pusaudži paši ķeras pie mistisko notikumu atrisināšanas. Filma ieteicama bērniem no 8 gadiem.

Biļešu cena uz «Berimora kino» seansiem kinoteātrī “Rīga” 1.50 Ls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu