Svētdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dienas horoskops - 1. jūlijs. Vēstures fakts par šo dienu: 1905. gadā Rīgā, Pērnavas ielā pie Grīziņkalna, tiek dibināts Apollo teātris. Tajā darbojas tādi Latvijā zināmi aktieri kā Mirdza Šmithene un Alfrēds Amtmanis-Briedītis.

AUNS Šodien būs visai saspīlētas attiecības ar līdzcilvēkiem. Labāk nododies individuālām aktivitātēm. Vari pievērsties mājas uzkopšanai un labiekārtošanai. Vakarpusē varbūt saņemsi patīkamu ziņu no kāda radinieka.

VĒRSIS Kādam no zīmes pārstāvjiem var nākties pieņemt svarīgu lēmumu, taču tas nenāksies viegli. Visticamāk būs nepieciešams kāda uzticama cilvēka atbalsts un padoms.

DVĪŅI Ja reiz esi kādam ko apsolījis, tad turi doto vārdu. Tieši slinkums un aizmāršība var radīt visai nepatīkamus starpgadījumus un konfliktus ar tuviniekiem. Šodien esi piesardzīgāks pie auto stūres.

VĒZIS Centies globālāk paskatīties uz notiekošo un uzklausīt apkārtējo viedokli. Labvēlīga diena visa veida mācībām, jaunas informācijas apgūšanai. Mājinieki vēlēsies, lai tu kārtējo reizi apliecini savas kulināra dotības.

LAUVA Pieaugs tava kāre pēc piedzīvojumiem un pašapliecināšanās. Ugunīgākie zīmes pārstāvji var ņemt aktīvu dalību sporta sacensībās. Galvenais, nesākt apliecināt savas «rallista» dotības un sabiedriskajiem ceļiem.

JAUNAVA Lielu nozīmi pievērsīsi savam ārējam izskatam. Iespējams, nolemsi ievērojami papildināt savus garderobes krājumus. Saskarsmē ar atvasītēm viegli radīsi kopīgu valodu.

SVARI Mainīgās emocijas un nervozitāte var būt par pamatu nesaskaņām ar līdzcilvēkiem. Centies nezaudēt savaldību un atgūsti iekšējo harmoniju ar meditācijas vai garākas pastaigas palīdzību.

SKORPIONS Tie, kuri uzdrošināsies īstenot savas slēptākās ieceres viennozīmīgi būs ieguvēji. Piemērota diena, lai gūtu jaunas zināšanas, dalītos savā pieredzē ar apkārtējiem.

STRĒLNIEKS Tu būsi noskaņots krāšņai un neaizmirstamai atpūtai. Daudz nedomājot, kāds no zīmes pārstāvjiem var nolemt doties visai tālā ceļojumā. Katrā ziņā, lai ko tu arī nedarītu, tev smaidīs veiksme.

MEŽĀZIS Vēlams vairāk laika veltīt attiecībām ar mīļoto. Izrunājies ar partneri, centies iedziļināties viņa pārdzīvojumos un vēlmēs. Ja vēlies, droši vari pievērsties radošām aktivitātēm.

ŪDENSVĪRS Būsi noskaņots ļoti sabiedriski, vēlēsies komunicēt ar līdzīgi domājošajiem. Nav izslēgts, ka organizēsi kādu interešu grupu saietu vai pievērsīsies jaunam hobijam.

ZIVIS Tavu omu vislabāk pacels atpūta dabā. Ja esi kaislīgs makšķernieks, tad zini, ka šodien tev patiesi var paveikties ar lomu. Taču tik pat labi vari doties uz mežu vai arī pastaigāties gar jūru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu